Skip links

Maling til privatkunder

Vi kan tilbyde en lang række ydelser indenfor malerfaget og vi har særlig erfaring i opgaver for privatkunder. Vi gør altid vores bedste, for at tilbyde vores kunder fornuftige og konkurrencedygtige priser, på deres maleropgaver. Vores dygtige og veluddannede medarbejdere har en solid viden indenfor malerfaget og er klar på at tage vare om om din opgave.

Hos NS Maler benytter vi os kun af markedets bedste produkter – samtidigt med at vi så vidt muligt anvender os af miljø- og allergivenlige produkter, når vi udfører vores maleropgaver. Vi går op i, at gøre vores for at skabe et godt indeklima i dit hus, samtidig med at vi skånet miljøet.

Skræddersyet privat maling

Vi ved, at det kan være besværligt at planlægge et håndværkerbesøg i en travl hverdag, så der er sjældent tid, til at sætte en hel dag af til dette. Vi ligger derfor en stor ære i, at være meget smidige omkring planlægning af tidspunkterne. Dette betyder også, at vi gør vores bedste for at opfylde dine ønsker og udføre arbejdet, så det generer jer mindst muligt

Uforpligtende tilbud

Godt håndværk er altid vores fokus hos NS Maler. Vi sætter en dyd i være fleksible i vores arbejde og løse alle opgaver indenfor malerfaget – hos privatkunder såvel som erhvervskunder. I er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Ring mig op
[]
1 Step 1

Bestil en opringning

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Udfyld felterne herunder, så ringer vi til dig snarest.

NavnDit fulde navn
TelefonDit nummer
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
[[[["field21","contains","Ja"]],[["show_fields","field22,field24,field25,field26,field27"]],"and"],[[["field27","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field28,field29,field30,field31"]],"and"],[[["field33","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field34,field35,field36,field37"]],"and"],[[["field39","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field40,field41"]],"and"]]
1 Step 1

Få et uforpligtende tilbud


Udfyld nedenstående formular og bestil et uforpligtende tilbud.

NavnFor- og efternavn
Tlf. nummerTlefonnummer
no-icon
Beskriv opgavenandre baemaerkninger
0 /
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder